0

Valóban nem híznak a menstruáció előtt a nők?

Amikor a menstruációról beszélnek a nők, bizony akad néhány tipikus kérdés, melyről nehéz eldönteni, hogy valóban igazak- e, vagy pusztán mende- mondák, amik az évek során terjedtek el. Ilyen megszokott kérdés szokott lenni a lányok körében például, hogy teherbe lehet- e esni a menzesz alatt, lehet- e szexuális életet élni miközben a havi vérzésük van, vagy épp híznak, vagy épp fogynak- e a nők azokon a bizonyos napokon.

Valóban nem híznak a menstruáció előtt a nők?

Valóban nem híznak a menstruáció előtt a nők?

Valóban nem híznak a menstruáció előtt a nők? Az interneten sok féle választ lehet erre a kérdésre kapni, azonban az a legbiztosabb, ha egy szakembert kérdeznek meg erről. Az ő válaszuk erre a kérdésre az, hogy a nőknél a menstruációt megelőzően nő a szervezet vízvisszatartó képessége, aminek lehet olyan érzete, mintha híznának egy kicsit. Ez azonban a menzesz végével megszűnik, és ugyan annyit fog mutatni a mérleg nyelve.

Hízás lehet azonban a menstruáció alatt a végeredménye annak, hogy sok nőnek ezeken a napokon bizony megnő az étvágya, különösen az édességek, sütemények iránt. Azok, akik hajlamosak erre, jobb ha odafigyelnek az étkezésükre, nehogy túlságosan sokat szedjenek fel rövid idő alatt, amit ugye hosszú idő is lehet leadni. Amennyiben megkívánnak valamit, mindenképp ” vétkezzenek “, de tudják hol a mérték, és érdemes a nehéz napokon is odafigyelni arra, hogy mozogjanak minden nap egy kicsit.

A pici hízás a menstruációt megelőzően tehát lehet az eredménye a folyadék visszatartásnak, ám a növekvő étvágy is lehet az oka. Ne felejtsenek el sok folyadékot fogyasztani, amely egy kicsit elnyomja túlzott éhségérzetet, és ne feledjék ez az állapot a menzesz végeztével elmúlik, és visszaáll minden a normális kerékvágásba.

  
Iktatva: Előtt Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024