3

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu

Menstruacio.hu

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

A ciklus számítása, szakaszai, hossza és beállítása. Mi történik menstruáció alatt? Együttlét, terhesség? Ez az első? Mik a tünetei, mik az előjelei?

Előrehozása, késleltetése? Arra is van mód, olvasd el cikkeinket.

Mi történik ha magától késik? Esetleg ha kimarad?

  
Iktatva: Alatt, Az első, Beállítása, Ciklus, Együttlét, Előjelei, Előrehozása, Előtt, Enyhítése, Fogamzásgátlás, Fogamzásgátló, Fogamzásgátló mellett, Folyás, Görcsök, Görcsök okai, Gyógyszer, Gyógyszerrel, Használata, Házilag, Házilagosan, Hossza, Ideje, Kalkulátor, Késés okai, Késése, Késleltetése, Kezelés, Kimaradása, Kimaradásának okai, Klimax, Letöltés, Naptár, Online, Program, Szakaszai, Számítása, Szülés és terhesség, Teherbe esni, Teherbeesés, Telefonra, Terhesen, Terhesség, Terhesség alatt, Természetes módon, Természetesen, Tünetei, Tünetek, Tünetek előtte, Zavar okai, Zavarok

3 hozzászólás "Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal"

 1. LÉGRÁDI ÁRPÁDNÉ(ZSUZSI) szerint:

  Tisztelt cim.Az után szeretnék érdeklödni hogy a kis menyem a mult honapban(márc 15 hetén)volt meg utoljára a menstruácioja.Azota nem jött meg neki.Tegnap csinált egy terhességi tesztett de sajnos negativ lett.Kérdésem hogy terhes lehet-e.Köszönettel:Légrádiné

 2. Réka szerint:

  A következő menstruációm épp a nyaralásunk idejére esik. Azt szeretném kérdezni, hogyan késleltethetném gyógyszeresen, ha már a ciklus 14. napján tartok.
  Köszönöm!

  • Alexandra szerint:

   Nagyon félek,több mint egy hete késik a menstruációm.
   3 hónapja élek szexuális életet,gumival védekeztünk eddig mindig.
   17 vagyok,és 6 éve van menstruációm.
   Csak barnás folyásom van.

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024