0

Menstruációs görcsök enyhítése tornával

A testmozgás számos pozitív hatással bír szervezeted számára, különösen így van ezmenstruációd időtartama alatt. A szinte minden nőnél jelentkező görcsök a három-ötnapig tartó időszak alatt kedvezően reagálnak, ha odafigyelsz izmaid átmozgatására. Nemkell feltétlenül izzasztó kondigépekre és kemény kardioedzésre gondolnod. Már egy párperces talajtorna, vagy lábemelés is görcsoldó hatással bír. A legmegfelelőbb gyakorlatok amenstruációs görcsök oldására a nyújtógyakorlatok.

Mielőtt a gyógyszerért nyúlnál,szánj néhány percet arra, hogy beinduljon szervezetedben atermészetes fájdalomcsillapítás.

Menstruációs görcsök enyhítése tornával

Menstruációs görcsök enyhítése tornával

A menstruációs görcsök enyhítése tornával számos előnnyel bír. Az alakformálást vérzésed idejealatt sem kell abbahagynod, így nincs kiesés az edzésből és megakadályozod a kis hurkácskákmegjelenését és a puffadást. A menstruáció előtt szervezetedben felhalmozódott víztől iskönnyebb mozgással megszabadulni.

Görcseidet méhizomzatod összehúzódása okozza, mellyel a menstruációs folyadéktól kívánmegszabadulni. A torna segítségével felgyorsíthatod tested tisztulási folyamatát. Előfordulhat,hogy intenzívebb vérzést tapasztalsz majd, miközben menstruációs görcseidet tornávalkívánod enyhíteni, de ezzel egyidejűleg vérzésed időtartama lecsökken majd.

Előfordulhat, hogy a torna kezdetén még nem érzed a kedvező hatásokat, sőt, nehezedreis eshet a mozgás, de idővel a szervezetedben felszabaduló kémiai anyagok és a fokozottizomműködés meghozza gyümölcsét.

A gyógynövények, a táplálkozásra való odafigyelés, a pihenés, a görcsoldó tabletták mellettvagy helyett is bizonyítottan jó módszer a menstruációs görcs tornával történő oldása.

  
Iktatva: Enyhítése Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024