1

Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése

Menstruációs ciklusod 14. napjától kezdődően számos, már jól ismert tünettel találod szembe magad, melyek vérzésed közeledtével csak egyre kellemetlenebbé vállnak. Egyes nők arról számolnak be, hogy közvetlenül a menzesz megjelenése előtti egy-két napon elmúlnak tüneteik. Ám kétségtelen, hogy nem ez az általános gyakorlat. A legtöbb hölgy találkozott már élete során a premenstruációs szindróma velejáróival.

A menstruáció előtti tünetek kezelése és enyhítése napjainkbanmár számos módon lehetséges. A leginkább az életmódbeli váltás, valamint az otthoni gyógymódok alkalmazása javasolt. A szervezetedben ilyenkor felhalmozódó víz mennyiségét sportolással és kevesebb só fogyasztással csökkentheted. Alhasi-, és deréktáji fájdalmaid homeopátiás készítményekkel csillapíthatod, vitaminfogyasztással immunrendszered erősödik a menstruáció előtt tünetek kezelésének nagyobb sikere érdekében.

Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése

Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése

Fontos szempont tüneteid enyhítésében, hogy elfogadd nőiséged minden velejáróját. Test és lélek egy rendszerként működik, a kettő elválaszthatatlan egymástól. Ha női mivoltod bármilyen részével nem vagy megelégedve, legyen szó akár párkapcsolati vagy nemi életed velejáróiról, a család és a karrier összeegyeztetéséről, vagy csupán külsődről, mindez a lelki konfliktus testi szinten is megjelenik, például a sokaknál tapasztalt menstruáció előtti tünetek megjelenésével.

Foglalkozz saját magaddal, élj szabadidődben hobbidnak, szeresd önmagad, hiszen a lelki egyensúly az első lépés a menstruáció előtti tünetek kezelése felé vezető úton.

  
Iktatva: Tünetek Címkék: ,

Egy hozzászólás "Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése"

  1. Bostya Andrea szerint:

    Szia!Szeretnék érdeklődni 12 napja jött meg a menstruációm és még mindig rózsaszínes folyásom van!Érzem,h kicsit fáj és ég a hasam is?Ilyenkor lehet felfázás miatt?

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024