0

Menstruáció előtt a láz is egy lehetséges panasz?

A menstruáció előbb vagy utóbb, de minden fiatal lány életben beköszönt. Sokan gond nélkül átvészelik azokat a bizonyos napokat, de olyanok is akadnak, akik egész életükben, amíg menstruálnak, bizony egy sor kellemetlenséget észlelnek majd magukon. Ilyen panasz lehet a menzesz alatt és már előtt is a fejfájás, a hasfájás, a szédülés, a hányinger, az ingerültség, vagy akár a puffadás is. Vajon a kellemetlen tünetek között a láz is szerepelhet?

Menstruáció előtt a láz is egy lehetséges panasz?

Menstruáció előtt a láz is egy lehetséges panasz?

Menstruáció előtt a láz is egy lehetséges panasz? Elég ritka panasznak számít az, hogy valaki a menzesze idején csak úgy belázasodik. Ha ez rendszeresen előfordul még a vérzést megelőző egy két napban, de ugyanakkor el is múlik, akkor akár lehet hogy a szervezete reagál így a menstruáció érkezésére, ám ez nagyon ritka panasznak számít. Inkább a már fentebb is leírt tünetek tekinthetőek hétköznapinak, a láz azonban nem nevezhető ennek, inkább valamilyen betegségre utalhat.

Abban az esetben ha először fordul elő, hogy a menstruáció előtt belázasodik, és nem múlik el, vagy nehezen csillapítható, érdemes lehet felkeresnie háziorvosát, mert inkább valamilyen betegség húzódhat a háttérben, mint sem a menzesz okozta hormonális változás. Biztosat és ugyanakkor megnyugtatót csak az orvos fog tudni mondani!

A menstruáció előtti láz tehát inkább valamilyen betegségre utalhat, és nem arra, hogy a menzesze hamarosan meg fog érkezni. A láz mindig  valamilyen bajt jelent a szervezetben és ha sokáig tart, és még nagyon nehezen is csillapítható, akkor ott valamilyen fertőzés állhat a háttérben, és nincs köze a havi vérzéshez!

  
Iktatva: Előtt Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024