0

Menstruáció alatt tampon helyett választhatják a betétet is!

Bizonyára már a legtöbb nő életében volt olyan, hogy a menstruációja rosszkor jött meg, és keresztbe tett egy előre eltervezett programjának. Abban az esetben, ha a tampont választják ilyenkor, akkor nem kell lemondani például a strandolásról vagy épp az úszásról. Elég sokan vannak azonban olyanok akik nem szeretik a tampont használni.

Menstruáció alatt tampon helyett választhatják a betétet is!

Menstruáció alatt tampon helyett választhatják a betétet is!

Menstruáció alatt tampon helyett választhatják a betétet is! Igaz a betétnek vannak hátrányai is, hiszen az úszás vele nem lehetséges, ám ez mellett előnye is akad! Az egyik az, hogy villám gyorsan fel lehet helyezni a fehérneműbe még egy kezdőnek is, míg egy tamponnal egy kevésbé rutinos azért bajlódik egy ideig.

Azért is lehet jó választás a tampon helyett a betét a menzesz időszakában, mert annak ellenére hogy sokan úgy érszik, hogy látszik a nadrágon keresztül, hogy ott van, nincs így és ugyan úgy észrevétlen marad mások számára az, hogy épp menstruál. Ha tampon helyett betétet választanak, azt is jobban látják, hogy mikor érdemes cserélni a tisztasági betétet.

Nem muszáj tehát a menstruáció alatt feltétlen tamponban gondolkodni csak, nyugodt szívvel választhatják helyette a betétet is. Azt azonban egyiknél sem szabad elfelejteni, hogy négy óránként feltétlen cseréjék őket, különben megnőhet a fertőzés veszélye.

  
Iktatva: Alatt Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024