0

Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható?

A málnalevél teáról bizonyára akkor hall először az ember többet, mikor épp a gyermekek születésről van szó.A népi gyógyászat szerint, és persze jó néhány pozitív tapasztalat alapján könnyítheti szülést, így a terhesség utolsó hónapjába, nagyjából a 36. héten ajánlatos elkezdeni a használatát. Sokan nem tudják viszont azt, hogy a málnalevél te akár a menstruáció idején is igen hasznos lehet!

Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható?

Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható?

Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható? Igen, hiszen nem csak a terhes nőknek nyújthat segítséget. Sok helyen lehet olvasni, hogy a málnalevéltea segítheti a peteérést, javíthatja a petesejt minőségét, valamint használatával akár még az ovulációs teszt eredménye is sokkal eredményesebb lehet. Ezeken felül pedig a menstruációs görcsök enyhítésére is jó lehet, ha isszák a málnalevél teát azokon a bizonyos napokon.

Mire jó még a málnalevél tea, ha nem a menstruáció alatt használják? Rengeteg vitamint tartalmaz a málnalevél, csak hogy néhányat említsünk: vas, A- vitamin, B- vitamin, E- vitamin, vagy épp magnézium. Jótékony hatással lehet napi egy csésze akár a hasmenésre, a hányingerre, de még a nátha tüneteinek enyhítésére is bátran lehet használni.

A málnalevél tea tehát nem csak a szülésnél lehet nagy segítségére az embernek, de az élet egyéb területein is sokat segíthet a testi problémákon. Sokan bizonyára azt sem tudják, de több helyen is lehet olvasni, hogy akár a szépségápolás területén is eredményt lehet vele elérni, hiszen a pattanásos bőrre és a körmök erősítésére is lehet inni a málna leveléből készült teát!

  
Iktatva: Alatt Címkék: , , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024