0

Joghurtos tampon használata menstruáció alatt?

Egyre több különös praktikát lehet olvasnia akkor, ha a menstruációs témában keresgél az ember. A késleltetésére, vagy épp az előre hozatalára például számtalan népi hagyomány kering a világhálón.  Egy igen csak furcsán hangzó dologról lesz szó most, még pedig, hogy a joghurtos tampon és a menstruáció, hogy függ össze.

Joghurtos tampon használata menstruáció alatt?

Joghurtos tampon használata menstruáció alatt?

Joghurtos tampon használata menstruáció alatt? Akár mennyire tűnik groteszknek, hogy egy tampont joghurtba márt egy nő és aztán használ is, még is van ilyen.  Igaz nem a menstruáció idején szokták ezt a fajta módszert ajánlani, hanem sokkal inkább a hüvely ph érték helyrehozásához.  Általában erre a célra a bio és a natúr joghurtokat szokták javasolni.

A joghurtos tampont tehát nem a menstruáció alatt érdemes kipróbálni, és mindenképp érdemes lehet az orvosával konzultálnia is, ha még mindig kételkedik, hogy ez valóban igaz lehet- e.  Abban az esetben, ha valamilyen hüvelyi problémája van, valószínűleg egy nőgyógyász egyszerűen fel tud írni egy valóban hatásos kenőcsöt vagy épp kúpot, és sokkal gyorsabban helyre áll az egészsége, mintsem hogy a joghurtos tamponnal kísérletezzen.

Természetesen sokaknak beválik a joghurtos tampon használata, hiszen számos fórumban lehet olvasni olyan nők véleményét, akik már próbálták, vagy épp rendszeresen alkalmazzák is.  Egy próbát természetesen megérhet, ám előtte érdemes alaposan utána olvasni ennek a témának, hogy később semmi féle meglepetés ne érhesse.

  
Iktatva: Alatt Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024