0

Jó megoldás lehet a menstruációs panaszokat enyhítő tea fogyasztása!

Azok a nők és fiatal lányok, akik minden hónapban megküzdenek valamilyen menstruáció okozta panasszal, bizonyára minden alkalmat megragadnak, hogy valahogy enyhíteni tudják a kellemetlen tüneteket. Vannak olyan hölgyek, akik erős, migrén szerű fejfájással küzdenek, vannak akik felpuffadnak, de olyanok is akadnak, akiknél erős és fájdalmas alhasi görcsölés jelentkezik. Sok gyógynövényes tea készítményt lehet manapság már találni, melyek akár enyhülést is hozhatnak azokon a bizonyos napokon!

Jó megoldás lehet a menstruációs panaszokat enyhítő tea fogyasztása!

Jó megoldás lehet a menstruációs panaszokat enyhítő tea fogyasztása!

Jó megoldás lehet a menstruációs panaszokat enyhítő tea fogyasztása! Lehet manapság már a gyógyszertárak vagy épp drogériák polcain kimondottan olyan teákat találni, amelyek a menzesz okozta panaszok csillapítására vannak kitalálva. A teában található gyógynövények segíthetnek a stressz és idegesség leküzdésében, a menstruációs görcsök enyhítésében, és a puffadás ellen is hatásosak lehetnek.

Milyen gyógynövényeket tartalmaznak a menstruációs panaszokat enyhítő teák? Fogyasztásuk már csak azért is ajánlott, mivel van bennük citromfű, orbáncfű, gyermekláncfű, valamint cickafark virág is. Ezek pedig mind- mind jótékony hatással vannak a menzesz okozta kellemetlen tünetekre. Vannak, akik esküsznek a hatására, de természetesen olyanok is akadnak, akik nem éreznek jelentős változást, egy próbát azonban  mindenképp megér.

Annak ellenére, hogy a menstruációs panaszokat enyhítő teák fogyasztása nem tekinthető orvosságnak is, hiszen gyógynövényekről van szó, még is, még a használata előtt érdemes a kockázatokról és a mellékhatásokról orvosánál vagy gyógyszerészénél érdeklődnie.

  
Iktatva: Enyhítése Címkék: , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024