0

Hogyan lehetséges a menstruációs panaszok enyhítése?

Sajnálatos módon sok nő küzd azzal a problémával, hogy valamilyen panasza van a menstruációja alatt. Ezek elég kellemetlenek is tudnak lenni, hiszen egy fejfájás, vagy épp egy erős alhasi görcs bizony el tudja rontani nagyon könnyen mindenki napját. Azoknak, akik ezektől a panaszoktól szenvednek, elsődleges céljuk az, hogy valahogyan enyhítsék azokon a bizonyos napokon a tünetek okozta kellemetlenségeket.

Hogyan lehetséges a menstruációs panaszok enyhítése?

Hogyan lehetséges a menstruációs panaszok enyhítése?

Hogyan lehetséges a menstruációs panaszok enyhítése? Minden attól függ, hogy épp milyen tünetet szeretnénk csillapítani. A már fentebb is említett, és igen gyakori görcsölésre vannak kimondottan jó tornagyakorlatok, és gyógynövény készítmények is, melyek enyhíthetnek a panaszokon. Egy erős, migrén szerű fejfájásra mindig legyen a táskájukban egy jó és gyorsan ható fájdalomcsillapító gyógyszer.

Gyakori menstruációs panasz még a puffadás is. Érdemes már a menzeszt megelőző napokban kevesebb sót fogyasztani, mely enyhítheti az ilyenkor jelentkező felpuffadás érzetet. Igen sok hölgynél lehet tapasztalni a havi vérzése előtt már jó néhány nappal, hogy sokkal ingerültebb és stresszesebb is. Ilyenkor bizony jól tud esni  egy forró és ellazító fürdő, mely enyhítheti az ilyenkor felgyülemlő belső feszültséget is azon túl, hogy egyszerűen kellemes tud lenni.

Az, hogy hogyan lehet a menstruációs panaszokat enyhíteni attól függ tehát a leginkább, hogy kinek milyen tünetei jelentkeznek ilyenkor. Az interneten rengeteg hasznos tippet lehet még találni, így érdemes lehet célirányosan keresgélni a menzesz okozta kellemetlenségek enyhítése terén.

  
Iktatva: Enyhítése Címkék: , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024