0

Aggódni kell, ha a menstruáció helyett csak folyás tapasztalható?

Igaz a mondás, hogy a nők többsége két dologért tenne meg mindent: vagy azért, hogy legyen gyereke, vagy pedig azért, hogy semmiképpen se legyen gyermeke. Éppen ezért az is változó, hogy a menstruáció helyett érkező tüneteket vagy félelemmel veszik tudomásul, vagy épp izgalommal és örömmel telíti el a szívüket, hogy hátha most történik meg a csoda. Nézzük most meg jobban, hogy a menstruáció helyetti folyás mire utalhat.

Aggódni kell, ha a menstruáció helyett csak folyás tapasztalható?

Aggódni kell, ha a menstruáció helyett csak folyás tapasztalható?

Aggódni kell, ha a menstruáció helyett csak folyás tapasztalható? Abban az esetben, ha a menzesz késik már pár napja, és mellé sima, fehér színű kis folyás tapasztalható, akkor akár már lehet gyanakodni arra, hogy itt bizony lehet hogy egy terhesség a ludas. A legbiztosabb ilyenkor az, ha vesznek egy terhességi gyorstesztet, és megbizonyosodnak arról, hogy mi is az igazság.

Akkor viszont, ha a menstruáció helyett színes és szagos folyás tapasztalható, és ez mellé még esetleg egyéb kellemetlen panasz is tapasztalható ( például szúró vagy csípő érzés ), akkor ott bizony akár egy komolyabb fertőzés vagy betegség is állhat a háttérben. Ezt nem kell szégyenként megélni, fertőzéseket akárhol össze lehet sajnos szedni, akár nyilvános wc- ben, akár egy fürdőben.

Abban az esetben, ha a terhesség kizárható, és egyéb panaszok is társulnak az mellé, hogy a menstruáció helyett csak folyás tapasztalható, érdemes lehet minél előbb felkeresni egy nőgyógyászt. Nem szabad halogatni a kérdést, hiszen mielőbbi gyógyszeres kezeléssel enyhülhetnek a panaszok, majd el is múlnak azok. Akkor viszont, ha elbagatellizálják a problémát, akár sokkal rosszabb is lehet majd a helyzet!

  
Iktatva: Késése Címkék: , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024