0

A menstruáció számláló nagy segítség lehet!

Gyakori probléma szokott lenni a nők körében, hogy miután elfelejtik feljegyezni a menstruációjuk kezdetét és végét, nincsenek pontosan tisztába azzal, hogy mikorra is várhatják a következő hónapban a vérzésük érkezését. Ezekből a feledékenységekből adódhatnak a kellemetlen szituációk, amikor is nincs kéznél az iskolában, vagy épp munkahelyen sem egy betét, sem egy tampon. Használják a menstruáció számlálót a probléma megoldására!

A menstruáció számláló nagy segítség lehet!

A menstruáció számláló nagy segítség lehet!

Miért lehet nagy segítség a menstruáció számláló? Egyrészt azért, mert ha rendszeresen vezetik, akkor nem csak azt tudhatják minden hónapban, hogy mikorra várható a menzeszük, de azt is, hogy mikor épp a legtermékenyebbek, mikor érdemes próbálkozni a teherbeeséssel. Vannak olyan online elérhető menstruációt is számláló naptárak, melyeket könnyen lehet vezetni.

Milyen előnyei lehetnek az online menstruációs számlálónak? Kétség kívül az egyik legnagyobb érv, ami az online naptárban történő menzesz vezetés mellett szól, hogy a rendszer mindig küld majd egy értesítőt e- mailben, hogy pár nap múlva esedékes lesz a menstruáció kezdet. Az online naptár segítségével még könnyebben lehet tervezni azt, hogy mikor végezhet a nő olyan tevékenységet, amelyben befolyásolná az érintettet a menzesze.

Aki teheti, tehát bátran regisztráljon egy olyan oldalra, ahol lehet online is naptárt vezetni, hiszen az itt használt menstruáció számláló sokban megkönnyítheti a tulajdonosa életét. Ez mellett persze nem árt sima naptárba is felvezetni a ciklusukat, hiszen nem mindig van az ember internet közelbe egy program megtervezésekor!

  
Iktatva: Számítása Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024