0

A menstruáció kapcsán felmerülő problémák: sok oldal foglakozik ezzel!

Ritka az olyan szerencsés nő, akinek a menstruációjával még soha semmi gond nem volt. Elég sokan tapasztalnak kellemetlenebbnél- kellemtelenebb tüneteket a havi vérzés pár napján, amik igen csak meg tudják keseríteni a nők életét. A hányás, a fejfájás, a szédülés, a görcsölés, ezek mind- mind szokványosnak mondható panaszok. Mit lehet tenni, ha ezeket tapasztalják? Az interneten sok oldal foglakozik a válaszokkal!

A menstruáció kapcsán felmerülő problémák: sok oldal foglakozik ezzel!

A menstruáció kapcsán felmerülő problémák: sok oldal foglakozik ezzel!

Bármi problémája is lenne a menstruációja miatt, szinte már minden tünettel és ezek megoldásával foglalkozik több oldal is az interneten. Ezeken az oldalakon hol hasznos, hol fals információkkal is lehet találkozni, így érdemes egy adott kérdésnek több helyen is utána nézni. Vannak direkt tiniknek szóló oldalak, ahol az ő gyakran felmerülő problémáikra próbálnak válaszokat találni.

A legbiztosabb válaszokat mégis az orvosoktól lehet kapni. Nem ritka az olyan menzesszel foglalkozó oldal, ahol egy orvos válaszol a hozzá intézett kérdésekre. Ők sem tudnak azonban online vizsgálni is, így a komolyabb panaszokkal érdemes felkeresni a nőgyógyászukat, mint sem ilyen oldalakon kutatni a megoldást a menstruációs problémájuk miatt. Vannak azonban egyéb oldalak is, amik a menzesszel foglalkoznak, igaz kicsit mások, mint a fentebb említett oldalak.

Ilyenek például azok az oldalak, amiken online lehet menstruációs naptárt vezetni. Itt be lehet állítani olyan funkciókat is, mint például az e- mailes emlékeztető a menzesz érkezéséről, vagy épp egy esedékes rákszűrésről, mellvizsgálatról. Olyan lehetőségek is vannak egyes menstruációval is foglalkozó oldalakon, mint a terhesgörbe megvizsgálása, vagy épp az ovulációs naptárak vezetése.

  
Iktatva: Zavarok Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024