0

A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható?

Bizonyára már minden nő tapasztalta az élete során legalább egyszer, hogy a menstruációjának időpontja egybe esik valamilyen más fontos időponttal. Sajnálatos módon a menzesz olykor meg tudja akadályozni a lányokat abban, hogy azt csinálják, amit épp elterveztek, így sokak eszébe jut, hogyan lehetne késleltetni a menstruációjukat, legjobb esetben természetes módszerekkel.

A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható?

A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható?

A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható? A népi hagyományok szerin többféle módszerrel is lehet hatni a menzeszre, ám ezekre a tippekre azért nem szabad ” mérget venni “. Az egyik legnépszerűbb természetes késleltetési módszer a citrom fogyasztása. Körülbelül félidőben érdemes elkezdeni napi néhány citrom elfogyasztását, és néhány napos csúszásra lehet számítani.

A menstruáció késleltetésére természetes módszernek számít még a C- vitamin nagyobb dózisú fogyasztása, mely szintén néhány nappal későbbre hozhatja a menzesz idejét. A paradicsom nagyobb mennyiségű fogyasztása is segíthet abban, hogy a vérzésük később érkezzen meg. A nem természetes módszer számít azonban a legbiztosabb megoldásnak, hiszen a fogamzásgátló tabletta továbbszedése ritkán, de bele fér a szervezetnek.

Amennyiben kicsit jobban bele szeretnék ” ásni ” magukat a menstruáció természetes késleltetésének témakörébe, javasoljuk, hogy üljenek a számítógépük elé, hiszen a világhálón sok érdekes és hasznos cikket lehet találni a témában. A legfontosabb, ahogy azt már egyszer írtuk is, hogy a népi praktikákra nem szabad feltétlen alapozni, hiszen nem biztos, hogy mindenki szervezete úgy reagál majd, ahogy azt várnák.

  
Iktatva: Késleltetése Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024