0

A menstruáció alatt a betét használata igazán egyszerű!

Annak ellenére, hogy a kamasz lányok egy része a menstruációjuk alatt nagyon szeretne már tampont használni, még is a kezdeti időkben inkább a betét használata az előnyösebb választás. Hogy miért, annak fogunk most mi kicsit jobban utána járni!

A menstruáció alatt a betét használata igazán egyszerű! Még a legkezdőbb fiatalok is az első használat során ráéreznek, hogy kell gyorsan és helyesen a fehérneműbe felhelyezni, míg a tamponnal sokkal több időt szoktak időzni, hiszen az első néhány alakalommal inkább csak tanulják a felhelyezését a lányok.

A menstruáció alatt a betét használata igazán egyszerű!

A menstruáció alatt a betét használata igazán egyszerű!

A menstruáció alatt azért is inkább betétet érdemes használni, hiszen rengeteg félét lehet már a boltokban találni a gyártóknak hála. Vannak normál méretűek, és vannak kimondott extra vastagságú betétek is, amit leginkább alváshoz ajánlanak. Vannak még kicsi és vékony tisztasági betétek is, mely használata már csak a az utolsó napokban érdemes.

A betét használata is tehát egy jó választás lehet a menstruáció alatt.  Sokan azért nem szeretik, mert úgy érzik, hogy mindenki látja rajtuk, hogy épp viselniük kell, ám ha helyesen van a fehérneműbe rakva, ez nem történhet meg. Nagyon fontos viszont, hogy a betétet is akár csak a tampont, 4 óránként cserélni kell!

  
Iktatva: Alatt Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024