1

Menstruációs kalkulátor – peteérés, ovuláció naptár

A tervezhetőség, a kiszámíthatóság és az előreláthatóság biztonsága rendkívül fontos szerepet tölt be életünkben. Különösen így van ez, ha egészségedről van szó. Nőiséged velejárójaként természetes, hogy észben szeretnéd tartani a menstruációs ciklusodhoz kapcsolható azokat a legfontosabb időpontokat, periódusokat, melyek ismerete minden nő számára elengedhetetlenül szükségesek. Ebben nyújt segítséget a menstruációs kalkulátor.

Manapság már számos típusa elérhető interneten keresztülonline is, valamint minden szükséges információ adott ahhoz, hogy akár Te magad is ki tudd számolni a számodra fontos időpontokat napra pontosan.

Menstruációs kalkulátor - peteérés, ovuláció naptár

Menstruációs kalkulátor - peteérés, ovuláció naptár

Amennyiben pároddal gyermekvállaláson gondolkodtok, lényeges tudnod, mikor van legnagyobb esélyed a teherbe esésre. Többek között peteérésed időpontját is figyelemmel követheted a menstruációs kalkulátor segítségével. A hagyományos menstruációs naptárakhoz hasonlóan a vérzés kezdetét és végét is jelölheted, mely alapján megtudhatod, hány napig vagy termékeny a következő menstruációs ciklus alatt és mely napokra esnek ezek.

Az ébredési hőmérséklet feljegyzésével szintén az ovuláció napjának minél pontosabb behatárolása érhető el. Ezek az információk azoknak a hölgyeknek is elengedhetetlenül szükségesek, akik védekezésképp a természetes, ám kevésbé megbízható, ún. naptár-módszert választják a fogamzásgátló tabletta szedésével szemben. Mindenképpen hasznos tehát, ha időt szánsz a személyre szabott menstruációs kalkulátorod rendszeres vezetésére.

  
Iktatva: Kalkulátor Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Menstruációs kalkulátor – peteérés, ovuláció naptár"

  1. betti szerint:

    szia kérdezni szeretnk valamit én már 2 gyeremekes édes anya vagyok és egyutal 33 -éves is csak azt szeretném kérdezni ha megjön pl 14 kén és tart ugy 2,5 napig.erös vérzés utána pedig ilyen pecsételö. ha tudsz rá valamit irni akkor azt meg köszönöm amugy nem igazán tapasztaltam még ilyet csAK MOST ÜDV BETTI

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024