0

Menstruációs görcs ellen: a görcsök enyhítése, csillapítása házilag

Rohanó mindennapjaink során megtanultuk, hogy a fájdalomcsillapítás leggyorsabb és legegyszerűbb módját válasszuk. A hosszú távú következményekkel sokszor nincs időnk foglalkozni, pedig szervezetünk a természetes gyógymódok alkalmazását meghálálja.

Természetes, hogy amikor munkába igyekszel, vagy sürgető határidős feladataid folytán ki sem látszol a tennivalókból, gyors és hatékony görcsoldásra vágysz menstruációd alatt is. A menstruációs görcsök enyhítése, csillapítása házilag is lehetséges, és hidd el, nem feltétlenül kell, hogy felboruljon tőle napi életritmusod.

Menstruációs görcs ellen: a görcsök enyhítése, csillapítása házilag

Menstruációs görcs ellen: a görcsök enyhítése, csillapítása házilag

Hozzáértő gyógyszerész vagy szakember segítségével kiválaszthatod azt a típusú homeopátiás készítményt, mely nem terheli szervezeted, és mégis megnyugvást hoz menstruációs görcseid enyhítésére. Ha kicsit utána olvasol, és megismered a görcsoldó hatással bíró gyógynövények fajtáit és felhasználásuk lehetőségeit, akár a számítógép előtt ülve is elkortyolhatsz napi több csésze gyógyteát. A málnalevél tea csillapítja a görcsöket és az erős vérzést is enyhíti.

Hasonló hatással bír a gyömbér, valamint millió egyéb egészségre gyakorolt pozitív hatása mellett a kamilla a görcsoldás terén is bizonyított már.

Ha ragaszkodsz a kapszulákhoz, legyen nálad munkahelyeden is ligetszépeolaj-kapszula, kalcium és magnézium. Amennyiben szerencsésen otthon töltheted menstruációd első néhány, görcsökkel teli napját, vegyél forró fürdőt, pihenj, de mindemellett ne feledkezz meg arról sem, hogy a testmozgás során termelődő endorfin fájdalomcsillapító és görcsoldó hatásával a menstruációs görcsök házi enyhítésében van segítségedre.

  
Iktatva: Enyhítése Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024