0

Menstruációs görcsök ellen görcsoldó?

Félálomban forgolódsz és sehogyan sem találod a helyed. Hason fekve talán könnyebb, de egy idő után mégis a görcsoldó készítményért nyúlsz. Még néhány perc, és enyhül a fájdalom. Majd három-négy óra múlva az egész tortúra kezdődik előröl. A menstruációs görcs téged sem kerül el.

A nők többségénél a görcsöka vérzés megjelenésének napján tetőznek, és másnap is csak minimálisan enyhülnek. A szerencsésebbek azonban a menstruáció többi napját már görcsoldó nélkül is elviselhetőnek érzik.

Menstruációs görcsök ellen görcsoldó?

Menstruációs görcsök ellen görcsoldó?

A görcsoldás területén természetesen a legelterjedtebb, leggyorsabb és egyszerűsége miatt is kedvelt módszer a speciálisan menstruációs görcs oldására szolgáló tabletta, melyet bármelyik patikában, sőt már drogériákban is beszerezhetsz. Bárhol is töltöd menstruációd első napját, nem jelent gondot egy-két pirulát bevenni és a várt enyhülést élvezni.

Amennyiben nem kívánod szervezeted gyógyszerrel mérgezni, vagy egyszerűen csupán a természetes gyógymódok híve vagy, számos módszer áll a görcsoldás szolgálatában. A természet patikája gyógyteákkal, célirányos tornával, a homeopátia készítményeivel, immunrendszered erősítésével, alhasad megfelelő hőmérséklettel történő melegítésével nyújt segítséget.

A menstruációs görcsök személyre szabott kezeléssel kordában tarthatóak. Ám ha úgy tapasztalod, mindent megtettél, és ennek ellenére a fájdalom menstruációd ideje alatt mégis meggátol mindennapi életviteledben, fordulj bátran nőgyógyászodhoz. Tapasztalatával és hozzáértésével valószínűleg kiderül majd, mi okozza a rendellenes fájdalmat.

  
Iktatva: Görcsök Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024