0

Menstruáció alatti együttlét

Azokon a bizonyos nehéz napokon közel sem biztos, hogy vágysz partnered közeledésére. Sok nőtársaddal együtt talán nem érzed elég higiénikusnak tested, és az emellett jelentkező görcsök, és egyéb testi tünetek oly mértékben megnehezítik azt a néhány napot, hogy gyakran csak egy szerető ölelésre vágynál.

Egy stabil és belsőséges párkapcsolatban azonban nem számíthat semmi tabunak, ami mindkét félnek örömet okoz. Tudományosan bizonyított tény, hogy a menstruáció alatti együttlét számos pozitív hatással bíra menstruáció lefolyását illetően. Az alhasi vérbőség, és a méh ritmikus összehúzódása egyértelműen görcsoldó hatással bír, és felgyorsítja a szervezetedben lezajló tisztulási folyamatokat.

Menstruáció alatti együttlét

Menstruáció alatti együttlét

Szükséges azonban a menstruáció alatti együttlét alkalmával a higiéniára fokozottan ügyelni, hiszen a női test a menstruáció időtartama alatt különösen hajlamos a fertőzésekre, hiszen a méhszáj nyitottabb ilyenkor, valamint a hüvely pH-értéke lúgos irányba változik, ami szintén kiszolgáltatottabbá teszi a külvilág veszélyeire.

Bár statisztikailag a menstruáció ideje alatt a legkisebb a teherbe esés veszélye, de amennyiben még nem gondolkodtok családalapításon, elhagyhatatlan a védekezés valamilyen formája ekkor is.

Kellő odafigyeléssel, egymásra hangolódással a menstruáció alatti együttlét alkalmával sincs az az esetlegesen kellemetlennek ítélt helyzet két intelligens ember számára, amit ne lehetne megfelelően kezelni.

  
Iktatva: Együttlét Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024