0

Menstruáció és hányinger

Nőként bizonyára tisztában vagy azzal, hogy tested működése nem hasonlítható össze senki máséval sem, pláne, ha a menstruációról van szó. Hormonális változásaid és a vérzésed, ciklusod hossza számos tényező függvénye, mint ahogyan az is, hogy milyen tüneteket tapasztalsz vérzés előtt, vagy közben. Természetesen a hasfájás, a görcsök szinte mindenkinél tapasztalhatók kisebb vagy nagyobb mértékben, de ezekhez számos kellemetlenség társulhat.

Ha azon szerencsések közé tartozol, akik komolyabb megpróbáltatások nélkül túl tudnak lenni a vérzésen, akkor nem tudod valószínűleg, hogy egyes hölgyek esetében akár komoly hányinger is társulhat a menstruációhoz. A menstruációs és a hányinger társulása egyáltalán nem meglepő, hiszen előfordulhat, hogy ilyen szinten megerőltető a női szervezet számára a vérzés megindulása.

Menstruáció és hányinger

Menstruáció és hányinger

Jogos a kérdés, hogy mit tehetsz, ha az említett tünettől szenvedsz, és nem elég a feszült lelkiállapot, a görcsök és a fejfájás, még a menstruáció és hányinger cseppet sem kellemes párosa is megnehezíti azokat a napokat. A gyógyszer bevétele talán nem a legmegfelelőbb megoldás, hiszen könnyen lehet, az első hányás alkalmával már távozik is szervezetedből az.

Mint minden egészségügyi tünet megjelenésekor, így a menstruáció és hányinger társulásánál is a kiváltó okot kell megszüntetni. Mivel vérzésed néhány napon belül úgyis elmúlik majd, így érdemes figyelmet fordítani inkább arra, hogy a görcsöket és a fájdalmat enyhítsd.

  
Iktatva: Tünetei Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024