0

Méregtelenítés hatására kimaradhat a menstruáció?

Szinte minden embernek jót tehet az időszakonkénti méregtelenítés. Mit is jelent pontosan ez a folyamat? Azt, hogy a hatására a szervezetük megszabadul anyagcsere útján azoktól a káros és felesleges salakanyagoktól, melyekre igazából nincs is szüksége a szervezetnek. Sok haszna lehet annak, ha valaki végig csinál egy méregtelenítő kúrát, akár a menstruációra is jó hatással lehet.

Méregtelenítés hatására kimaradhat a menstruáció?

Méregtelenítés hatására kimaradhat a menstruáció?

Hogy lehet elképzelni egy méregtelenítést? Általában azt szokták javasolni, hogy semmi drasztikussal ne kezdjenek, elég első körben egy körülbelül 4-5 napos léböjt kúra, amikor is kizárólag csak folyadékot szabad fogyasztani. Ez lehet tea, víz vagy akár gyümölcslé is. Abban az esetben, ha például sok ” méreg ” rakódik le a szervezetben, az akár menstruációs zavart is okozhat a nőknél, más egyéb problémák mellett még.

Méregtelenítés hatására kimaradhat a menstruáció? Abban az esetben, ha normális és előírásnak megfelelő méregtelenítést alkalmaznak, ilyen probléma nem merülhet fel. Vannak azonban olyan nők és lányok is, akik drasztikus éheztetésbe fognak, aminek a hosszútávú következménye lehet menstruációs zavar, vagy épp kimaradás is, hiszen a szervezet nem fog elegendő tápanyaghoz jutni, ami szükséges ahhoz, hogy normálisan tudja működtetni
a test minden részét.

Akkor tehát, ha valamilyen kisebb menstruációs panasza van, meg lehet próbálni egy pár napos méregtelenítés,  hátha a szervezet kitakarítása javíthat a problémán. Bármilyen panasz észlelése esetén azonban a legbiztosabb az lehet, ha felkeres egy orvost, hogy kiderítsék a probléma okát!

  
Iktatva: Kimaradása Címkék: , , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024