0

Az online menstruációs naptár nagy segítség lehet!

Vannak olyan nők, lányok, akiknek nehézséget okoz nyomon követni a menstruációjukat. Ennek lehet az oka a feledékenység, vagy épp a lustaság is. Gyakori probléma szokott lenni, hogy elfelejtik feljegyezni a menzeszük kezdetét és végét, aminek az lesz a következménye, hogy következő hónapban nem lesznek tisztába azzal, hogy pontosan melyik napra kell várniuk a havi vérzésüket. Remek társ lehet ilyen hetetekben az online menstruációs naptár!

Az online menstruációs naptár nagy segítség lehet!

Az online menstruációs naptár nagy segítség lehet!

Miért lehet nagy segítség a menstruációs naptár online vezetése? Mert így nagyon könnyen nyomon lehet követni a ciklusukat. Nem kell mást tenni, mint felkeresni egy ilyen online menstruációs naptár oldalát, megadni az utolsó ciklusuk első napját. Ezek utána a rendszer kiszámolja, hogy az elkövetkező hónapokban mikor lesz esedékes a havi vérzésük első napja.

Nem csak a menzeszüket lehet vezetni az online menstruációs naptár segítségével, de akár ovulációs naptárként is lehet használni. Igaz, itt a az online rendszer egy átlagos, 14- 15 napos fázissal számol. A mai információs világban sok nőnek jelent könnyebbséget, hogy a számítógép előtt ülve vezetheti a menstruációját, hiszen mind a munkában, mind az iskolában, mind pedig otthon egyre több időt töltenek a számítógép előtt ülve az emberek.

Be lehet az egyes online menstruációs naptárakon olyan funkciókat is állítani, hogy a rendszer e- mailes értesítést küldjön egy esedékes rákszűrésről, vagy épp mellvizsgálatról. Valljuk be, ezek igen csak nagy segítséget jelenthetnek a rohanó hétköznapokban. Próbálják ki tehát ezt az online lehetőséget, hosszútávon biztos meg fogja érni azt a néhány percet, amit naponta, vagy hetente kell a vezetésére szánni!

  
Iktatva: Naptár Címkék: , , , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024