0

A menstruáció alatt fellépő kellemetlen szag ellen lehet tenni valamit?

Valószínűleg minden nő tapasztalta már az élete során, hogy a menstruációja alatt bizony kellemtelen szag áradhat az intim tájáról. Annak ellenére, hogy ez egy természetesnek nevezhető jelenség, még is sokan aggódnak az miatt, hogy nem csak saját maga érzi ezt a szagot, de mások számára is egyértelmű lesz, hogy épp menstruál. Vajon a menstruáció alatt fellépő kellemetlen szag ellen lehet tenni valamit?

A menstruáció alatt fellépő kellemetlen szag ellen lehet tenni valamit?

A menstruáció alatt fellépő kellemetlen szag ellen lehet tenni valamit?

Természetesen meg lehet előzni azt, hogy a kellemtelennek vélt szagot mások ne érezzék meg. A megoldás nagyon egyszerű, hiszen mindössze megfelelően kell tisztálkodni, és kicsit többször, mint a sima hétköznapokban. Az is nagyon fontos lehet még a menstruáció okozta szag megelőzésében, hogy rendszeresen cserélik a betétet, vagy épp tampont. Manapság már ezek a termékek úgy vannak megalkotva, hogy a rossz szagot ne eresszék ki.

Talán kicsit erős kifezezés is lehet a legtöbb esetben a menstruáció okozta bukét szagnak nevezni. Igaz az, hogy van neki egy markáns illata, még se lehet normális tisztálkodás mellett büdös szagúnak nevezni. Abban az esetben, ha olyan helyzetbe kerülnek, ahol nem tudnak megmosakodni, de úgy gondolják, hogy a kellemetlen szagot nem csak Önök, de más is érezheti, remek megoldás lehet az intim törlőkendőnek a használata.

Mint ahogy látják meg tudják előzni a menstruáció alatt fellepő szagok terjedését, mindössze arra kell figyelniük, hogy tamponjuk vagy intim betétjük rendszeres cseréje mellett a megfelelő tisztálkodást is előtérbe helyezzék kicsit jobban ezeken a napokon. Amennyiben így tesznek, biztosak lehetnek benne, hogy senki más nem fogja észrevenni, hogy épp női problémákkal küzdenek.

  
Iktatva: Kezelés Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Menstruáció 2024