Cikkek a(z) Kimaradásának okai és Menstruáció kategóriából

A menstruáció kimaradásának okai közt leggyakrabban a teherbeesés szerepel. Amennyiben ezt sem a terhességi teszt, sem a nőgyógyászati vizsgálatok nem erősítik meg, olyan életmódbeli, hormonális és szervi tényezők kerülnek a vizsgálódás középpontjába, melyek szintén a menstruáció kimaradásának okai lehetnek. Rendszeres kimaradását semmiképpen sem szabad elhanyagolni, hiszen jelentőséggel bírhat a későbbi gyermekvállalás során.

A menstruáció és a szorongás: lehet összefüggés közöttük?

A menstruáció és a szorongás: lehet összefüggés közöttük?

Egy nő menstruációját sok minden befolyásolhatja. Vannak akik úgy vélik, hogy bizony asztrológiai szempontból a Hold ráhatással lehet a menzeszre, de vannak olyanok is, akik szerint a stresszes életmód is hozzájárulhat ahhoz, hogy a menstruációs ciklus késsen, vagy épp teljesen kimaradjon. Ez sok nőt tölt el szorongással, hiszen ilyenkor mindig… Tovább: A menstruáció és a szorongás: lehet összefüggés közöttük? »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024