Cikkek a(z) Gyógyszerrel és Menstruáció kategóriából

A vérzés időpontjának megváltoztatására a legbiztosabb módszer, ha mindezt fogamzásgátló tabletta szedésével érjük el. A menstruáció előrehozása gyógyszerrel olyan megbízható és kiszámítható eredményt hoz, melyhez bátran igazíthatjuk teendőinket, vagy akár a nyaralás időpontjának megválasztását. Bár nőgyógyászok állítása szerint nem jár semmiféle egészségügyi károsodással a menzesz ilyen módon történő befolyásolása, de figyeljünk arra, hogy ne váljon rendszeressé a menstruáció előrehozása gyógyszerrel.

Menstruáció előrehozása nem csak fogamzásgátlóval

Menstruáció előrehozása nem csak fogamzásgátlóval

Az egészségesen és hormonális egyensúlyban működő női szervezet menstruációs ciklusa napra pontosan kiszámolható. Épp ez által, bizonyára tapasztaltad már, milyen nyomasztó érzés, amikor számodra fontos esemény előtt állsz, mely során nem szeretnéd, ha a vérzéssel és az azt kísérő –sokszor kellemetlen- tünetekkel kellene foglalkoznod. Nőiségünk természetes velejárója ez a folyamat,… Tovább: Menstruáció előrehozása nem csak fogamzásgátlóval »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024