Cikkek a(z) Előrehozása és Menstruáció kategóriából

Mindennapi teendőink és a számunkra fontos események nem mindig igazodnak a menstruációs ciklus alakulásához. Hála az orvostudomány fejlettségének módunk van a menstruáció előrehozására, hogy azok a bizonyos nehéz napok ne tegyék kellemetlenné az élet nyújtotta örömöket. A menstruáció előrehozása legmegbízhatóbban a fogamzásgátló tabletta szedésének alkalmi megváltoztatásával érhető el.

A citrom valóban alkalmas lehet a menstruáció késleltetésére?

A citrom valóban alkalmas lehet a menstruáció késleltetésére?

Egy nő életében nagyon fontos lehet egy program alapos megtervezése, hiszen sok olyan tevékenység van, amiben a menstruációja megakadályozhatja őt. Ilyenek lehetnek a nyári tevékenységek, de mindig rosszkor jöhet meg a menzesz egy tervezett utazáskor, vagy épp egy nehéz vizsga előtt. Ilyenkor sokan szeretnék késleltetni néhány nappal a menstruációjukat, amelyre… Tovább: A citrom valóban alkalmas lehet a menstruáció késleltetésére? »

Lehetséges lehet a menstruáció időpontjának megváltoztatása?

Lehetséges lehet a menstruáció időpontjának megváltoztatása?

Sok nő éli meg teherként azt a néhány napot, amikor havonta jelentkező menstruációjuk megérkezik. Nem is csoda ez, hiszen elég sok kellemetlenséget is okozhat a menzesz, egyes nőknél például erős fejfájás, görcsölés, vagy épp szédülés tapasztalható, ám az sem ritka, hogy sokkal ingerlékenyebbek is lesznek a ciklusuk ezen idején. Vannak… Tovább: Lehetséges lehet a menstruáció időpontjának megváltoztatása? »

Menstruáció előrehozása nem csak fogamzásgátlóval

Menstruáció előrehozása nem csak fogamzásgátlóval

Az egészségesen és hormonális egyensúlyban működő női szervezet menstruációs ciklusa napra pontosan kiszámolható. Épp ez által, bizonyára tapasztaltad már, milyen nyomasztó érzés, amikor számodra fontos esemény előtt állsz, mely során nem szeretnéd, ha a vérzéssel és az azt kísérő –sokszor kellemetlen- tünetekkel kellene foglalkoznod. Nőiségünk természetes velejárója ez a folyamat,… Tovább: Menstruáció előrehozása nem csak fogamzásgátlóval »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024