Cikkek a(z) Tünetei és Menstruáció kategóriából

Az első menstruáció tünetei közül legszembetűnőbb a nemi jellegek megváltozása. A vérzésre annak állandósulása és rendszeres beállta után jellemző testi tünetek az első alkalomkor ritkán jelentkeznek. Nem ritka, hogy mindenféle előjel nélkül érkezik a menzesz. Akiknél azonban mégis jár valamiféle fájdalommal, náluk az első menstruáció tünetei hasonlóságot mutatnak a felnőtt női szervezetben lezajló folyamatokhoz.

A menstruáció leggyakoribb kellemetlen tünetei

A menstruáció leggyakoribb kellemetlen tünetei

Vannak olyan lányok és nők, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy semmilyen kellemetlen tünetet sem tapasztalnak a menstruációjukat megelőzően, és alatta sem a vérzést leszámítva. Sajnálatos módon azonban olyan lányok és nők is akadnak, akik egy sor nem túl kellemes panaszt is megélnek egészen addig míg a havi bajuk… Tovább: A menstruáció leggyakoribb kellemetlen tünetei »

Menstruáció és hányinger

Menstruáció és hányinger

Nőként bizonyára tisztában vagy azzal, hogy tested működése nem hasonlítható össze senki máséval sem, pláne, ha a menstruációról van szó. Hormonális változásaid és a vérzésed, ciklusod hossza számos tényező függvénye, mint ahogyan az is, hogy milyen tüneteket tapasztalsz vérzés előtt, vagy közben. Természetesen a hasfájás, a görcsök szinte mindenkinél tapasztalhatók… Tovább: Menstruáció és hányinger »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024