Cikkek a(z) Ideje és Menstruáció kategóriából

Az első menstruáció ideje nagyanyáink kamaszkorához képest a mai fiatalok életében jóval korábbi életkorra tehető. Alapvetően 12-14 évesen jelentkezik az első vérzés, de 16-17 éves korban is normálisnak mondható még az első menstruáció ideje. Amennyiben 18 éves korban sem jelentkezett még, érdemes felkeresni a témával kapcsolatban egy nőgyógyászt, hiszen hormonális problémák húzódhatnak meg a háttérben.

Első menstruáció ideje – hány éves korban jön meg először?

Első menstruáció ideje – hány éves korban jön meg először?

Az utóbbi két évtizedben zajló hatékony felvilágosítási rendszernek köszönhetően ma már egy lányt sem ér felkészületlenül az első menstruáció megjelenése, mindenki tudja hogy hány éves korban “jön meg először”. Ha a megfelelő tájékoztatás otthon, különböző okok miatt el is maradt, az általános iskolákban zajló védőnői felvilágosítás és a manapság már… Tovább: Első menstruáció ideje – hány éves korban jön meg először? »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024