Cikkek a(z) Teherbeesés és Menstruáció kategóriából

Bár az esetek nagy százalékát tekintve nem valószínű a menstruáció alatti teherbeesés, mégis érdemes elővigyázatosnak lenni. Fogamzásgátlási módszernek végképp nem ajánlott erre alapozni, hiszen a spermiumok képesek sokáig életben maradni a hüvelyben. A menstruáció alatti teherbeesés mindenképpen ritkább, mégsem szabad elvetni annak lehetőségét.

A menstruáció és a szoptatás: tévhitek és az igazság!

A menstruáció és a szoptatás: tévhitek és az igazság!

Sok kismama tapasztalja azt, hogy mikor megjön a szülés utáni első menzeszük, azzal egy időben el is apad a tejük. Tévedés azonban azt hinni, hogy csak a menstruáció lehet az oka annak, hogy véget ér a szoptatás. Az esetek többségében valóban a menstruáció megjelenésekor el szokott apadni a tej, így… Tovább: A menstruáció és a szoptatás: tévhitek és az igazság! »

A szuperhold hatással lehet a menstruációra?

A szuperhold hatással lehet a menstruációra?

Az emberi szervezet működését sok minden befolyásolhatja. Egyik ilyen befolyásoló tényező lehet a Hold is. Sokan kételkednek ebben, hiszen nem egy kézzel fogható jelenségről van szó, sokkal inkább úgy vélik, hogy egyesek ezzel próbálják megindokolni azokat a dolgokat, amikre egyébként nem találnak kézzelfogható magyarázatot. Vajon a szuperhold hatással lehet a… Tovább: A szuperhold hatással lehet a menstruációra? »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024