Cikkek a(z) Együttlét és Menstruáció kategóriából

Bár sok nő idegenkedik a menstruáció alatti együttlét átélésétől, pedig a vérzés folyamata gyakorlatilag teljesen természetes, és nem indokolja a partner közeledésének elutasítását. A görcsök enyhítése mellett a menstruáció alatti együttlét a vérzés időtartamának lerövidítésében is segítségünkre lehet. Tény azonban, hogy a fertőzések elkerülése végett fokozottabb higiéniai odafigyelést igényel.

A menstruáció és a pesszárium: mit érdemes tudni erről a témáról?

A menstruáció és a pesszárium: mit érdemes tudni erről a témáról?

A menstruáció jelentkezése azt is jelzi egy nőnek, hogy az ilyenkor termelődött petesejt nem termékenyült meg, nem alakult ki a terhesség. Két fajta nő típus létezik: aki várja a menstruációja megérkezését, és aki nem várja a mezeszét. Minden attól függ, hogy ki melyik szakaszában tart az életének, tehát vágyik- e… Tovább: A menstruáció és a pesszárium: mit érdemes tudni erről a témáról? »

Menstruáció alatti együttlét

Menstruáció alatti együttlét

Azokon a bizonyos nehéz napokon közel sem biztos, hogy vágysz partnered közeledésére. Sok nőtársaddal együtt talán nem érzed elég higiénikusnak tested, és az emellett jelentkező görcsök, és egyéb testi tünetek oly mértékben megnehezítik azt a néhány napot, hogy gyakran csak egy szerető ölelésre vágynál. Egy stabil és belsőséges párkapcsolatban azonban… Tovább: Menstruáció alatti együttlét »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024