Cikkek a(z) Használata és Menstruáció kategóriából

A menstruációs naptár használata roppant egyszerű, gyakorlatilag képtelenség elrontani. A szokásos naptárakhoz hasonlóan különböző jelölések segítségével feljegyezhetünk mindent benne, ami ciklusunk alakulása szempontjából jelentőséggel bír számunkra. Mindezt nem csupán a vérzés ideje alatt tehetjük meg, hanem már az azt megelőző időszak tüneteit is érdemes menstruációs naptár használata segítségével nyomon követni.

Menstruációs naptár használata

Menstruációs naptár használata

A testedben lezajló folyamatok figyelemmel kísérése szervezeted egészséges működése szempontjából rendkívüli jelentőséggel bír. Amennyiben figyeled tested jelzéseit, kisebb eséllyel fordul elő, hogy bármiféle egészségügyi rendellenesség elkerülné figyelmedet. Ez az odafigyelés menstruációs ciklusodra különösen vonatkozik, hiszen nőként tisztában kell, hogy légy mindazzal, ami vérzésed befolyásolhatja. A menstruációs naptár használata segítségévela hétköznapok… Tovább: Menstruációs naptár használata »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024