Cikkek a(z) Naptár és Menstruáció kategóriából

Rendkívüli jelentőséggel bír, hogy minden hónapban nyomon követhessük menstruációs ciklusunk alakulását. Menstruációs naptár segítségével a vérzést megelőző tünetek mellett, a menzesz alatti fájdalmakat és annak erősségét is könnyedén feljegyezhetjük, mindezzel segítséget nyújtva orvosunknak a vizsgálatok alkalmával. A menstruációs naptár akár a pénztárcánkban is elfér, és hónapról-hónapra jó szolgálatot tesz.

Az online menstruációs naptár nagy segítség lehet!

Az online menstruációs naptár nagy segítség lehet!

Vannak olyan nők, lányok, akiknek nehézséget okoz nyomon követni a menstruációjukat. Ennek lehet az oka a feledékenység, vagy épp a lustaság is. Gyakori probléma szokott lenni, hogy elfelejtik feljegyezni a menzeszük kezdetét és végét, aminek az lesz a következménye, hogy következő hónapban nem lesznek tisztába azzal, hogy pontosan melyik napra… Tovább: Az online menstruációs naptár nagy segítség lehet! »

Menstruáció számítása: hogy a legegyszerűbb?

Menstruáció számítása: hogy a legegyszerűbb?

Ahhoz, hogy a menstruáció számítását meg lehessen oldani, nem árt tisztázni, hogy ilyenkor mi is zajlik le egy nő testében. A méhnek a belső rétege a méhnyálkahártya, ami a menzesz alatt bekövetkező hormonális hatásoknak köszönhetően a menstruációs ciklus idején megvastagodik, végül vérzés kíséretében távozik el a testből a hüvelyen keresztül…. Tovább: Menstruáció számítása: hogy a legegyszerűbb? »

Menstruációs naptár használata

Menstruációs naptár használata

A testedben lezajló folyamatok figyelemmel kísérése szervezeted egészséges működése szempontjából rendkívüli jelentőséggel bír. Amennyiben figyeled tested jelzéseit, kisebb eséllyel fordul elő, hogy bármiféle egészségügyi rendellenesség elkerülné figyelmedet. Ez az odafigyelés menstruációs ciklusodra különösen vonatkozik, hiszen nőként tisztában kell, hogy légy mindazzal, ami vérzésed befolyásolhatja. A menstruációs naptár használata segítségévela hétköznapok… Tovább: Menstruációs naptár használata »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024