Cikkek a(z) Késleltetése és Menstruáció kategóriából

Gyakori probléma, hogy a menzesz megjelenése nem az arra legalkalmasabb időpontban történik. A menstruáció késleltetése nem csupán vágy, hiszen az orvostudomány segítségül hívásával könnyedén megoldható, hogy néhány nappal eltoljuk a vérzést. Fogamzásgátló tabletta mellett olyan természetes módszerek is segítségünkre lehetnek, mint a forró fürdő kerülése, hogy a menstruáció késleltetése ne csupán álom maradjon.

A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható?

A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható?

Bizonyára már minden nő tapasztalta az élete során legalább egyszer, hogy a menstruációjának időpontja egybe esik valamilyen más fontos időponttal. Sajnálatos módon a menzesz olykor meg tudja akadályozni a lányokat abban, hogy azt csinálják, amit épp elterveztek, így sokak eszébe jut, hogyan lehetne késleltetni a menstruációjukat, legjobb esetben természetes módszerekkel…. Tovább: A menstruáció késleltetése természetes módon is megoldható? »

A menstruáció késleltetésének lehetnek mellékhatásai?

A menstruáció késleltetésének lehetnek mellékhatásai?

Gyakori probléma a nőknél, hogy a menstruációjuk a legrosszabbkor jön meg, így valamilyen programban, vagy épp tevékenységben akadályozva vannak. Ilyenkor általában azt látják a megoldásnak, ha késleltetni próbálják a menzeszüket, ám sokakban bennük van a félsz, hogy ennek lehetnek- e kellemetlen mellékhatásai. Hogyan lehet a menstruáció késleltetését megoldani? Abban az… Tovább: A menstruáció késleltetésének lehetnek mellékhatásai? »

Menstruáció késleltetése – így késleltetheted menstruációdat!

Menstruáció késleltetése – így késleltetheted menstruációdat!

Minden valószínűség szerint veled is előfordult már, hogy menstruációd nem a legmegfelelőbb időpontban jelentkezett. Bár a nők eltérően élik meg a ciklus időtartamát, de bizonyos kellemetlenségeket mindenki számára okoz az a bizonyos néhány nap. A menstruáció késleltetésére akad néhány módszer, de a legbiztosabb, ha fogamzásgátló tabletta segítségével tesszük ezt. Tanácsos… Tovább: Menstruáció késleltetése – így késleltetheted menstruációdat! »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024