Cikkek a(z) Görcsök okai és Menstruáció kategóriából

A menstruációs görcsök okai közt első helyet foglal el a vérzés során a méh izomzatának összehúzódása. A fájdalom akár olyan mértékű is lehet, mely teljes mértékben megakadályozza az abban szenvedőt a hétköznapi rutinfeladatainak elvégzésében. A menstruációs görcsök okai sokszor lelki eredetű gondokra, kimerültségre, vagy a szervezetben lévő bármilyen betegségre is visszavezethetőek.

Mit jelenthet a menstruáció után jelentkező petefészek fájdalom?

Mit jelenthet a menstruáció után jelentkező petefészek fájdalom?

Gyakori problémának tekinthető az, hogy egyes nőknél a menstruáció közeledte egy sor panasz megjelenését is magával hozza. Ez a ciklus ezen időpontjában természetesnek tekinthető, így nem kell megijedni, ha ilyenkor ingerlékenyebb valaki, vagy ha például hányingerrel, szédüléssel, és alhasi görcsökkel kell megküzdeni a menzesz idején. A menstruáció után is szoktak… Tovább: Mit jelenthet a menstruáció után jelentkező petefészek fájdalom? »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024