Cikkek a(z) Tünetek és Menstruáció kategóriából

A menstruáció előtti tünetek sok hölgy életét nehezítik meg. Bár számtalan gyógyszer létezik már speciálisan görcsoldásra és a fejfájás tüneteinek enyhítésére, mégis érdemes esélyt adni a természetes gyógymódoknak, az aromaterápiának, a homeopátiának, a gyógyteák hatékonyságának. A menstruáció előtti tünetek kellemetlensége azonban leggyorsabban kétségtelenül egy görcsoldó tabletta bevételével szűnik meg.

A menstruáció előtt előfordulhat szorulás is?

A menstruáció előtt előfordulhat szorulás is?

A nők többségének a teste nagyon eltérően reagál minden hónapban a menstruációjuk alatt. Vannak olyanok, akik már napokkal a vérzés megjelenése előtt érzik, hogy hamarosan elkezdődik a menstruációs ciklusuk. Sokaknak feszül például ilyenkor a mellük, kezd el hol erősebben, hol gyengében görcsölni a hasuk, de vannak olyanok is aki székrekedéssel… Tovább: A menstruáció előtt előfordulhat szorulás is? »

Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése

Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése

Menstruációs ciklusod 14. napjától kezdődően számos, már jól ismert tünettel találod szembe magad, melyek vérzésed közeledtével csak egyre kellemetlenebbé vállnak. Egyes nők arról számolnak be, hogy közvetlenül a menzesz megjelenése előtti egy-két napon elmúlnak tüneteik. Ám kétségtelen, hogy nem ez az általános gyakorlat. A legtöbb hölgy találkozott már élete során… Tovább: Menstruáció előtti tünetek kezelése, enyhítése »

Menstruáció előtti tünetek

Menstruáció előtti tünetek

A menstruációt, mint a női lét természetes velejáróját mindenki másként éli meg. Maga a vérzés hossza és minősége is eltérő jegyeket mutat személytől, fizikai és egészségi állapottól, életmódtól, öröklött hajlamtól, és a nem elhanyagolható lelkiektől függően. A menstruáció előtti tünetek valamilyen formában azonban minden nőnél tapasztalhatóak. Az alhasi görcsök skálájaaz… Tovább: Menstruáció előtti tünetek »

Menstruáció tünetei, menstruációs tünetek

Menstruáció tünetei, menstruációs tünetek

Fáj a fejed, időnként nyomást érzel a derekad környékén? Görcsöl a hasad és kedélyingadozás gyötör? Talán még a mérleg is többet mutat a megszokottnál? A folyamatos ápolás ellenére sincs bőröd a legjobb állapotban? Igen. Biztos lehetsz benne, hogy ezek a menstruáció közeledtét jelző tünetek. A menstruáció tünetei alakulásáról itt olvashatsz…. Tovább: Menstruáció tünetei, menstruációs tünetek »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024