Cikkek a(z) Természetesen és Menstruáció kategóriából

Sokan vagyunk úgy a mesterséges gyógymódokkal és szervezetünk működésébe való orvosi beavatkozásokkal, hogy inkább szeretnénk elkerülni ezeket. A menstruáció előrehozása természetesen is megvalósítható, nem kell feltétlenül hormonháztartásunk működését a gyógyszer szedésének megváltoztatásával felborítanunk. Érdemes esélyt adni annak, hogy igenis kézzel fogható eredményeket produkál a menstruáció előrehozása természetesen is.

A citrom valóban alkalmas lehet a menstruáció késleltetésére?

A citrom valóban alkalmas lehet a menstruáció késleltetésére?

Egy nő életében nagyon fontos lehet egy program alapos megtervezése, hiszen sok olyan tevékenység van, amiben a menstruációja megakadályozhatja őt. Ilyenek lehetnek a nyári tevékenységek, de mindig rosszkor jöhet meg a menzesz egy tervezett utazáskor, vagy épp egy nehéz vizsga előtt. Ilyenkor sokan szeretnék késleltetni néhány nappal a menstruációjukat, amelyre… Tovább: A citrom valóban alkalmas lehet a menstruáció késleltetésére? »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024