Cikkek a(z) Számítása és Menstruáció kategóriából

A menstruációs ciklus számítása alapvetően a vérzés kezdetétől történik. Az általában 28 naponként ismétlődő ciklus felénél történik a peteérés, a női szervezet az e körüli napokban nagy bizonyossággal fogamzóképes. A menstruációs ciklus számítása legegyszerűbben naptár segítségével történik, ahová a vérzés napjain kívül a szervezetben lezajló egyéb folyamatokat, tüneteket, görcsöket is feljegyezhetjük, nagy segítséget nyújtva ezzel egy esetleges nőgyógyászati vizsgálat alkalmával az orvosnak.

A menstruáció számláló nagy segítség lehet!

A menstruáció számláló nagy segítség lehet!

Gyakori probléma szokott lenni a nők körében, hogy miután elfelejtik feljegyezni a menstruációjuk kezdetét és végét, nincsenek pontosan tisztába azzal, hogy mikorra is várhatják a következő hónapban a vérzésük érkezését. Ezekből a feledékenységekből adódhatnak a kellemetlen szituációk, amikor is nincs kéznél az iskolában, vagy épp munkahelyen sem egy betét, sem… Tovább: A menstruáció számláló nagy segítség lehet! »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024