Cikkek a(z) Tünetek előtte és Menstruáció kategóriából

Az első menstruáció előtti tünetek megjelenése arra engednek következtetni, hogy az addig kislány szervezete hamarosan alkalmassá válik az anyaságra. A megelőző jelekből gyakorlatilag még lehetetlen következtetni arra, hogyan is zajlik majd az adott hölgy ciklusa élete további hónapjaiban, viszont az első menstruáció előtti tünetek mindenképpen felhívják a figyelmet arra, hogy a test már megérett a női szerep betöltésére.

Első menstruáció előtti tünetek

Első menstruáció előtti tünetek

Első menstruációd megjelenése utáni néhány évben még eltérően viselkedik szervezeted, mint a későbbiek folyamán állandósult ciklus alatt. Igaz ez az első menstruáció előtti tünetek esetében is. 12-14 éves korban még korántsem beszélhetünk premenstruációs szindrómáról. Vannak lányok, akiknél mindenféle előzetes testi tünet, görcs vagy fájdalom nélkül érkezik az első vérzés. Gyakori… Tovább: Első menstruáció előtti tünetek »

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult a menstruáció infó oldal

Menstruacio.hu – elindult az az információs oldal ahol mindent megtalálhatsz a menstruáció témájában. Cikkek, átfogó kategóriák, naptár, kalkulátor és még sok minden vár a menstruáció infó oldalon!

Menstruáció 2024