Hírek szülés és Menstruáció témában

Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható?

Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható?

A málnalevél teáról bizonyára akkor hall először az ember többet, mikor épp a gyermekek születésről van szó.A népi gyógyászat szerint, és persze jó néhány pozitív tapasztalat alapján könnyítheti szülést, így a terhesség utolsó hónapjába, nagyjából a 36. héten ajánlatos elkezdeni a használatát. Sokan nem tudják viszont azt, hogy a málnalevél… Tovább: Málnalevél tea a menstruáció alatt is iható? »

Szülés utáni menstruáció erőssége: mire lehet számítani a kismamának?

Szülés utáni menstruáció erőssége: mire lehet számítani a kismamának?

A szülés utáni boldogság időszakában bizony azért fel kell a kismamának készülnie arra, hogy néhány hónapon belül akár már újra menstruálhat. Kérdés persze az, hogy a szülés előtti menzesz, és a szülés utáni menstruáció vajon fog- e különbözni valamiben, például az erősségében, vagy épp ugyan olyan lesz. Most ennek a… Tovább: Szülés utáni menstruáció erőssége: mire lehet számítani a kismamának? »

A menstruáció szerű görcsök terhesség alatt gyakoriak!

A menstruáció szerű görcsök terhesség alatt gyakoriak!

A terhesség egy nő életének az egyik legszebb időszak szokott lenni. A boldog babavárás alatt a női test bizony sok változáson megy keresztül, még fel nem készül a szülésre. Sok tünet, panasz szokott jelentkezni a várandóság folyamán, a hányinger vagy épp lábdagadás mellett gyakori szokott le nni a menstruáció szerű… Tovább: A menstruáció szerű görcsök terhesség alatt gyakoriak! »

A menstruáció  helyreállása szülés után

A menstruáció helyreállása szülés után

Miként egyetlen nő szervezete sem működik teljesen egyformán, így a menstruáció helyreállása szülés után is eltérő mértékben alakulhat. A számos tényező között a testi regenerálódás és a pszichés állapot töltenek be előkelő helyet. Jól tudjuk, sok nő éli meg a gyermekvállalás örömeit feszültséggel, hiszen nem tudják, felkészültek-e az új helyzetre,… Tovább: A menstruáció helyreállása szülés után »

Menstruáció 2024