Hírek nőstény és Menstruáció témában

A kutya menstruáció meddig tart?

A kutya menstruáció meddig tart?

Sok kezdő kutya gazdija még nincs tisztában minden fontosabb tudnivalóval, ami a kedvencét érintheti. A nőstény ebeknél például rendszeresen fordul elő, hogy mikor megjelenik a vér az állat alfelén, azt annak tudják be, hogy a kutyájuk menstruál. A kutyák viszont nem szoktak menstruálni, náluk ezt a jelenséget tüzelésnek nevezik, és… Tovább: A kutya menstruáció meddig tart? »

Menstruáció kutyáknál? Hogy is van ez?

Menstruáció kutyáknál? Hogy is van ez?

Az ember legjobb barátjaként is emlegetett kutya sok mindenben hasonlíthat a gazdájára. Nem csak természet beli egyezések lehetnek, de a szervezetük működésében is lehet hasonlóságokat találni. Gyakori probléma szokott lenni a nőstény kutyáknál, hogy ahogy sok gazdi hívja, menstruálni szokott, és ilyenkor bizony nem tudja mit tegyen a lakásban legtöbb… Tovább: Menstruáció kutyáknál? Hogy is van ez? »

A menstruáció macskáknál is van?

A menstruáció macskáknál is van?

Akár csak a kutyáknál, úgy a macskáknál is a nőstény állat vérzéssel jelzi, ha ivaréretté válik. Hasonlóan keverik is a fogalmakat a gazdik, hiszen sokan úgy mondják ezt a jelenséget, hogy a macskájuk menstruál, ám ez téves megnevezés, hiszen akár csak az ebek, a cicák is tüzelni szoktak. Aki tehát… Tovább: A menstruáció macskáknál is van? »

Menstruáció 2024